Connect with us

Sport

FC Botoșani – Dunărea Călărași 1-2. Au păcălit fotbalul de 1 APRILIE FOTO

Published

on

După două etape în care FC Botoșani a obținut doar un punct cu Concordia Chiajna și FC Voluntari, Liviu Ciobotariu s-a decis să facă schimbări în primul 11. Soiledis, Fabbrini și Ongenda sunt pe bancă iar în locul lor au intrat Holzmann, Buș și Roman.

Interes scăzut pentru meciul FC Botoșani – Dunărea Călărași. Cel mult 1000 de oameni au venit să asiste la acest meci.

În minutul 7, FC Botoșani deschide scorul. Laurențiu Buș șutează din marginea careului, mingea este deviată și intră în poarta lui Straton. Oaspeții ies la joc, în minutul 14 Souda are o mare ocazie de a egala dar Pap respinge cu piciorul.

Meciul devine unul modest cu mari greșeli de ambele părți și cu o brigadă de arbitri care parcă arbitrează pentru prima dată. În minutul 31, arbitrul Adrian Cojocaru și asistentul Ciprian Danșa inventează o lovitură liberă pentru oaspeți, Iancu execută și marchează iar din minutul 33 scorul devine 1-1.

În minutul 40 Souda are o ocazie uriașă de a marca, rămâne singur cu Pap dar șutează pe lângă poartă.

După un început modest al reprizei secunde, în minutul 56 oaspeții marcheză golul doi. Ammari înscrie după o acțiune prelungită de atac și multe gafe în defensiva botoșăneană. Oaspeții putea marca golul trei în minutul 60 dar mingea a lovit bara porții aprate de Pap.

Ciobotariu îi scoate pe Fulop și Karaboue și intră Oaidă și Ongenda dar jocul echipei gazdă nu se schimbă. Intră și Fabbrini dar “vedeta” Botoșaniul calcă pe minge la prima atingere.

Din minutul 65, a fost circ în loc de fotbal. Cei  de la Călărași au simulat cât au putut iar arbitrul Cojocaru a luat niște decizii numai de el înțelese.

Prima ocazie a Botoșaniului din repriza a doua a venit în minutul 84 când Fabbrini șutează peste poartă din interiorul careului.

În minutul 87 Dobrosavlevici vede al doilea galben iar Dunărea Călărași rămâne cu un om mai puțin. Nesimțire din partea celor de pe banca oapeților. Au aruncat de două ori mingea în teren dar arbitrul s-a făcut că nu vede.

Partida se încheie cu victoria oaspeților iar FC Botoșani intră în hora retrogradării.

edh

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad