Connect with us

Evenimente

DOROHOI. Amendat cu 1300 lei și lăsat fără permis și certificat de înmatriculare

Published

on

Ieri, un tânăr de 21 de ani din municipiul Dorohoi care conducea un autoturism pe bulevardul Victoriei din aceeaşi localitate, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un scuar şi un indicator rutier, ulterior răsturnându-se pe partea carosabilă şi oprindu-se în două vehicule parcate regulamentar.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime omeneşti. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, cu ocazia verificărilor s-a constatat că tânărul nu are asupra sa actele de identitate, iar inspecţia tehnică periodică a vehiculului este expirată din luna februarie 2019.

În cauză s-a dispus sancţionarea contravenţională, conform prevederilor OUG 195/2002 cu modificările şi completările ulterioare, cu amendă în cuantum de 1.305 lei şi reţinerea certificatului şi plăcuţelor de înmatriculare, precum şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad