Connect with us

Sport

FC Botoșani – Dunărea Călărași. L. Ciobotariu: Trebuie să ne schimbăm atitudinea

Published

on

#stiri #botosani

Antrenorul principal al FC Botoșani este supărat pe elevii săi pentru atitudinea pe care au avut-o în meciurile cu Concordia Chiajna și FC Voluntari. El le-a transmis că îi va trece supărarea doar dacă va vedea o altă atitudine în partida cu Dunărea Călărași și va obține trei puncte.

“Nu mi-a trecut supărarea. Le-am spus jucătorilor că nu o să-mi treacă supărarea până după meciul cu Călărași. Vreau să văd altă echipă, care se luptă, care este responsabilă atât pe fază defensivă cât și pe fază ofensivă, o echipă matură. Nu le-am cerut altceva decât ceea ce este normal. Au demostrat că au calitate, că au valoare, vreau să văd o echipă concentrată. Trebuie să fim conștienți că în play-out jocurile se câștigă cu inima. Am jucători buni, de calitate, cu personalitate. În special în play-out, ca să câștigi un joc, trebuie să joci cu inima. Trebuie să te sacrifice.
Așa cum am anticipat, va fi un play-out destul de disputat, echipele sunt valoric echilibrate, la puncte suntem apropiate una de cealaltă așa că trebuie să ne schimbăm atitudinea față de meciurile pe care le-am avut de când a început play-out-ul pentru că din punctul meu de vedere am apărut ca o echipă boemă, visătoare. Noi meciul acesta trebuie să-l jucăm cu inima pentru că avem nevoie de cele trei puncte”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )