Connect with us

Sport

FC Botoșani – Dunărea Călărași. L. Ciobotariu: Trebuie să ne schimbăm atitudinea

Published

on

#stiri #botosani

Antrenorul principal al FC Botoșani este supărat pe elevii săi pentru atitudinea pe care au avut-o în meciurile cu Concordia Chiajna și FC Voluntari. El le-a transmis că îi va trece supărarea doar dacă va vedea o altă atitudine în partida cu Dunărea Călărași și va obține trei puncte.

“Nu mi-a trecut supărarea. Le-am spus jucătorilor că nu o să-mi treacă supărarea până după meciul cu Călărași. Vreau să văd altă echipă, care se luptă, care este responsabilă atât pe fază defensivă cât și pe fază ofensivă, o echipă matură. Nu le-am cerut altceva decât ceea ce este normal. Au demostrat că au calitate, că au valoare, vreau să văd o echipă concentrată. Trebuie să fim conștienți că în play-out jocurile se câștigă cu inima. Am jucători buni, de calitate, cu personalitate. În special în play-out, ca să câștigi un joc, trebuie să joci cu inima. Trebuie să te sacrifice.
Așa cum am anticipat, va fi un play-out destul de disputat, echipele sunt valoric echilibrate, la puncte suntem apropiate una de cealaltă așa că trebuie să ne schimbăm atitudinea față de meciurile pe care le-am avut de când a început play-out-ul pentru că din punctul meu de vedere am apărut ca o echipă boemă, visătoare. Noi meciul acesta trebuie să-l jucăm cu inima pentru că avem nevoie de cele trei puncte”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad