Connect with us

Sport

300 de atleți s-au întrecut astăzi la Botoșani pentru medaliile CN de cros FOTO&VIDEO

Published

on

#stiri #botosani

La mai puțin de o săptămână de la Campionatul Național de marș, Botoșaniul a organizat Campionatul Național de cros pentru copii 1, juniori 3 și juniori 2. Peste 300 de sportivi legitimați la cluburile din România au venit la Botoșani pentru a concura la Campionatul Național de cros.

Organizarea la Botoșani a competițiilor de cros a devenit o tradiție. Oficialii Federației Române de Atletism spun că traseul din pădurea Rediu este unul foarte bun iar organizarea este la un nivel ridicat. Nu întâmplător, în toamna trecută, Botoșaniul a găzduit Campionatul Național de cros și Campionatul Balcanic de cros.

La comptiția de astăzi au luat startul aproximativ 300 de atleți la categoriile de vârstă copii 1, juniori 3 și juniori 2. Dacă cei mici au avut de alergat 1500 metri la fete și 2000 metri la băieți, la categoria juniori 2 distanța a fost de 6000 metri la băieți și 4000 metri la fete. Efortul a fost unul foarte mare pentru acești copii iar mulți dintre ei au avut nevoie de ajutor după ce au trecut linia de sosire. Cadrele medicale și voluntarii de la Crucea Roșie au avut multă treabă dar au intervenit foarte repede și nu s-au înregistrat evenimente grave.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )