Connect with us

Politica

VIDEO. Un primar din Republica Moldova s-a înscris în Pro România. D. Chelariu: “Mă mândresc că acel coleg primar a venit”

Published

on

#stiri #botosani

Fostul primar al comunei Mileștii Mici a semnat adeziunea la Partidul Pro România. El este prieten cu Dumitru Chelariu, copreședintele Filialei Botoșani a Partidului Pro România, și a decis să susțină această formațiune politică.

Pe lista Partidului Pro România pentru alegerile europarlamentare este un fost premier al Republicii Moldova.

“Având o prietenie veche cu un ex-primar din Republica Moldova, primarul comunei Mileștii Mici, devenit apoi președintele raionului Ialoveni și în prezent vicepreședinte al raionului. A venit cu o delegație de primari pentru o înfruntare sportivă. Eu nu am știut de afinitatea lui față de conceptele partidului nostru. Mi-a cerut să mergem la domnul Victor Ponta și a semnat adeziunea. Având și cetățenia română, a semnat adeziunea la Partidul Pro România. Victor Ponta a adus pe listă un fost premier al Moldoveiși a făcut un gest excepțional pentru frații noștri din Republica Moldova. La scară mică, eu mă mândresc că acel coleg primar a venit, cu toate consecințele de rigoare. S-a angajat să se bată pentru candidații noștri. El a spus: și acum circulă microbuzele școlare donate în timpul guvernării Ponta, grădinițe făcute…”, a spus Dumitru Chelariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad