Connect with us

Politica

VIDEO. Un primar din Republica Moldova s-a înscris în Pro România. D. Chelariu: “Mă mândresc că acel coleg primar a venit”

Published

on

#stiri #botosani

Fostul primar al comunei Mileștii Mici a semnat adeziunea la Partidul Pro România. El este prieten cu Dumitru Chelariu, copreședintele Filialei Botoșani a Partidului Pro România, și a decis să susțină această formațiune politică.

Pe lista Partidului Pro România pentru alegerile europarlamentare este un fost premier al Republicii Moldova.

“Având o prietenie veche cu un ex-primar din Republica Moldova, primarul comunei Mileștii Mici, devenit apoi președintele raionului Ialoveni și în prezent vicepreședinte al raionului. A venit cu o delegație de primari pentru o înfruntare sportivă. Eu nu am știut de afinitatea lui față de conceptele partidului nostru. Mi-a cerut să mergem la domnul Victor Ponta și a semnat adeziunea. Având și cetățenia română, a semnat adeziunea la Partidul Pro România. Victor Ponta a adus pe listă un fost premier al Moldoveiși a făcut un gest excepțional pentru frații noștri din Republica Moldova. La scară mică, eu mă mândresc că acel coleg primar a venit, cu toate consecințele de rigoare. S-a angajat să se bată pentru candidații noștri. El a spus: și acum circulă microbuzele școlare donate în timpul guvernării Ponta, grădinițe făcute…”, a spus Dumitru Chelariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )