Connect with us

Politica

VIDEO. Primarii liberali rămân în PNL. Șoptică: “Toți au fost prezenți…”

Published

on

#stiri #botosani

Majoritatea primarilor liberali se vor implica în campania electorală pentru alegerile  europarlamentare. Anunțul a fost făcut de Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, care a infirmat zvonurile că unii primari susțin alte formațiuni politice precum PSD,  ALDE sau Pro România.

Liderul opoziției din județul Botoșani a anunțat că a avut o întâlnire cu majoritatea  primarilor PNL și că aceștia au dat curs invitației și sunt dispuși să se implice în  campania electorală. Reacția senatorului Costel Șoptică vine după ce au apărut mai multe zovonuri că mai mulți primari PNL ar fi bătut palma cu alte partide. Șoptică spune că de la această întâlnire au lipsit doar patru primari dar din motive obiective.

De asemenea, Costel Șoptică a infirmat zvonurile că Florin Țurcanu ar putea reveni în Partidul Național Liberal. Președintele PNL Botoșani spune că nu a avut nicio discuție cu Țurcanu pe această temă în ultima perioadă.

Liberalii botoșăneni se laudă cu peste 32.000 de semnături strânse pentru alegerile parlamentare și sunt optimiști că rezultatele vor fi foarte bune pe data de 26 mai.

“Am avut ședințe de lucru la nivelul județului Botoșani, cu consilierii județeni, consilierii locali, municipali. Au fost prezenți toți consilierii. Aseară am avut o întâlnire cu toți primarii PNL și cu excepția a patru primari care au fost învoiți, toți ceilalți au fost prezenți. Spun asta pentru a alunga orice interpretare că nu ar fi toți primarii noștri, că nu ar răspunde la telefoane. (…) Nu au fost niciun fel de discuții cu Florin Țurcanu. Cu mine nu s-a discutat și din câte știu nu s-a discutat cu nimeni din partid. Am văzut și eu emisiuni TV… Ce comentariu să fac? Dumnealui consiliază alte partide. (…) Noi ne-am propus să adunăm 30.973 semnături. Am reușit să adunăm până la data de 24 martie, un număr de 32.140 semnături. Până la data de 27 martie când era termenul limită, am mai adunat o mie și ceva de semnături dar din păcate nu le-am mai trimis la București”, a spus Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )