Connect with us

Politica

VIDEO. Omul de afaceri Dumitru Balan este pe locul 2 la europarlamentare: “Am șanse reale”

Published

on

Un om de afaceri botoșănean ar putea ajunge în Parlamentul European. Dumitru Balan, patronul companiei Microbuzul, este pe locul doi pe lista Partidului Dreapta Liberală la alegerile europarlamentare care vor avea loc la finalul lunii mai.

Partidul Dreapta Liberală și-a stabilit lista candidaților pentru alegerile  europarlamentare. Pe primul loc va fi Viorel Cataramă, președintele acestei formațiuni politice iar pe doi este omul de afaceri botoșănean Dumitru Balan. La finalul anului trecut, Dumitru Balan a preluat conducerea Filialei Botoșani a Partidului Dreapta Liberală și i s-a propus să candideze la alegerile europarlamentare. El a acceptat aceasta provocare și are șanse să fie europarlamentar în cazul în care partidul va depăși pragul de 5%.

Dacă Viorel Cataramă a anunțat că nu va merge la Bruxelles, omul de afaceri botoșănean este tentat să devină europarlamentar.

“Lista s-a definitivat. Pe primul loc este Viorel Cataramă, președintele Partidului Dreapta Liberală. Eu sunt pe locul doi. În situația în care vom depăși pragul de 5%, primii doi pe listă vor accede în Parlamentul European. Am șanse reale să fiu europarlamentar. În condițiile în care domnul Cataramă se retrage, vor merge cei de pe locurile doi și trei. Eu încă nu m-am hotărât. Să vedem ce rezultate scoatem și apoi o să mă hotărăsc dar cred că ar fi o satisfacție pentru județul Botoșani să fie reprezentant la Bruxelles. În ultimul sondaj făcut în urmă cu o săptămână, Partidul Dreapta Liberală depășea 5%. La Botoșani stăteam destul de bine, chiar peste 10%”, a spus Dumitru Balan.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad