Connect with us
banner ad

Economic

Un centru medical din Botoșani îi plătește pe tineri ca să învețe după care le oferă un loc de muncă

Published

on

#stiri #botoșani

Tinerii din județul Botoșani care au absolvit o școală postliceală sau o facultate de medicină – Balneofiziokinetoterapie, au o șansă în plus. Ei se pot perfecționa între trei și șase luni, vor fi plătiți și apoi vor fi angajați.

Mihai Venedict, managerul centrului de recuperare medicală WorkTape Botoșani, va organiza începând din luna iunie, cursuri pentru absolvenții postlicealelor bfkt și pentru absolvenții de facultăți. Pentru absolvenții postlicealelor bfkt, cursurile vor dura șase luni iar pentru absolvenții de facultăți acestea vor fi de trei luni. La final, aceștia vor susține un examen de absolvire.

Tinerii care se înscriu nu vor trebui să plătească nicio taxă. Ba mai mult, ei vor fi plătiți etapizat iar cei mai buni vor fi angajați la centrul WorkTape Medical Botoșani. De asemenea, se vor deconta anual cursuri de specializare și dezvoltare personală la academii naționale și internaționale iar tinerilor din alte orașe/județe li se va deconta o parte din cheltuielile de cazare sau transport pentru perioada petrecută la formare. Cei interesați pot trimite e-mail cu C.V. la worktape.ro@gmail.com.

„Investim în tineri pentru un viitor de aur în medicina românească! Majoritatea absolvenților care ajung la interviu, au mari carențe în ceea ce privește practica și teoria în domeniu și tocmai de aceea m-am gândit să fac o formare avantajoasă și de bun augur pentru tineri”, ne-a spus Mihai Venedict.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )