Connect with us

Economic

Telenovela blocului construit pe Al. Gh. Avramescu s-a încheiat. Oamenii se pot muta

Published

on

#stiri #botosani

Un om de afaceri a construit în zece luni un bloc în municipiul Botoșani iar documentația, avizele, autorizațiile și recepția au durat aproape doi ani. După zeci de drumuri făcute la primărie, discuții cu funcționarii publici și cu unul dintre viceprimari, oamenii se pot muta în apartamentele cumpărate.

„Astăzi, vrem să împărtășim satisfacția noastră prin faptul ca am încheiat încă o etapă, respectiv semnarea procesului verbal de recepție. Mulțumim în primul rând clienților noștri care au dat dovadă de multă înțelegere pe tot parcursul greoi al recepției. Mulțumim furnizorilor de materiale care au înțeles situația și cu care vom continua să lucrăm și la proiectele în desfășurare dar și la proiectele noi. Mulțumim proiectanților, responsabililor tehnici cu execuția, dirigintelui, structuriștilor dar nu în ultimul rând inginerilor și oamenilor care au dus greul din șantier, care au contribuit la realizarea acestui proiect.

Mulțumim de asemenea persoanelor din primărie care au înțeles să pună umărul pentru deblocarea situației create. Sunt foarte bucuros că într-un final s-a reușit recepția blocului din Aleea

Gen. Gh. Avramescu. Vreau să rog unele persoane din primărie să înțeleagă că sunt puse în slujba botoșănenilor, că trebuie să ajute și nu să încurce. Le mulțumesc tuturor care au înțeles

situația. Vrem să facem lucrări de calitate și să asigurăm în continuare încredere și profesionalism tuturor clienților și colaboratorilor”, este mesajul omului de afaceri Beniamin Prisacariu, patronul companiei Profi Izo .Bek.

Mai citește:

Oameni revoltați la Primăria Botoșani. Au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente și nu se pot muta VIDEO

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad