Connect with us

Sport

Botoșaniul a organizat în premieră CN de marș / REZULTATE – GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

#stiri #sport #botosani

Municipiul Botoșani a organizat în premieră Campionatul Național de marș, competiție care a adunat la start 114 sportivi de la cluburile din România.

Au participat atleți de la toate categoriile de vârstă începând de la copii și până la seniori. Dacă cei mai mici au avut de parcurs 2 kilometri, seniorii au trebuit să se lupte 20 de kilometri pentru medalii. Competiția a fost organizată pe strada I.C. Brătianu din municipiul Botoșani, una dintre puține străzi fără gropi. Traseul s-a dovedit a fi unul dificil. Unii sportivi au abandonat iar alții abia se mai puteau ține pe picioare după ce au trecut linia de sosire și au avut nevoie de ajutor. Pe finalul cursei, un atlet a căzut din cauza efortului și a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

Deși a fost o competiție de nivel național, niciun reprezentant al Primăriei, Prefecturii și Consiliului Județean nu au fost prezenți și nu s-au implicat. În schimb, deputatul Mihaela Huncă a venit și le-a oferit câte un premiu primilor trei sportivi clasați la copii și juniori. Din partea Federației Române de Atletism, cei mai buni sportivi au primit medalii, duplome și tricouri iar Direcția Județeană pentru Sport și Tineret i-a premiat cu câte o vază.

REZULTATELE Campionatului Național de Marș. 11 atleți botoșăneni pe podium

Atleții de la LPS Botoșani au confirmat așteptările la Campionatul Național de marș care a avut loc astăzi, în municipiul Botoșani. 11 sportivi botoșăneni au urcat pe podium, Victor Hrișcă și Beatrice Hrișcă reușind să câștige aurul la categoriile copii 1 și respectiv juniori 1.

Seniori + Tineret (M)

1.Narcis Mihăilă (CSM Reșița), 2.Marius Cocioran (CSM Reșița), Ionuț Pleșu (CSM Reșița)

Seniori + Tineret (F)

1.Mihaela Pușcașu (CSM Reșița), 2.Mihaela Acatrinei (CS Unirea Alba, CSM Reșița), 3. Elena Căruceru (CSM Reșița)

Juniori 1 (M)

1.Ion Dumitru (CS Muscel), 2. Carlos Neag (CS Muscel), Laurențiu Rotaru (LPS Botoșani)

Juniori 1 (F)

1.Beatrice Hrișcă (LPS Botoșani), 2. Maricela Toader (CSS Galați), 3. Delia Loghin (LPS Botoșani)

Citește mai mult pe SPORT BOTOȘANI

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad