Connect with us

Politica

Amenințați că vor rămâne fără serviciu dacă susțin Pro România VIDEO

Published

on

#botosani #stiri

Membrii și simpatizanții unui partid au fost amenințați că vor rămâne fără locurile de muncă dacă se mai implică în politică. Reprezentanții acestui partid spun că vor sesiza Comisia pentru drepturile omului.

Reprezentanții Partidului Pro România susțin că mai mulți membri și simpatizanți care se ocupau de strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare, au fost amenințați. Amenințările au venit în special din partea primarilor PSD din județul  Botoșani și a directorilor de instituții. Deputatul Mihaela Huncă a declarat că membrii Pro România au fost amenințați că vor rămâne fără locurile de muncă în cazul în care se mai implică în campania electoral.

Parlamentarul botoșănean le-a reamintit adversarilor politici că potrivit Constituției  României, orice persoană poate alege partidul din care vrea să facă parte. Ea a anunțat că va sesiza instituțiile statului cu privire la aceste amenințări.

„Foarte mulți colegi sunt supuși unor presiuni, unor amenințări, din partea șefilor mai mari sau mai mici de la deconcentrate sau de la administrație. vreau să le transmit tuturor acelor care fac astfel de presiuni că avem o Constituție și ar trebui să o respecte. Îi rog să citească articolul 1 unde se spune că legea nu este facultativă ci obligatorie. Să mai citească articolul 40 în care se stipulează că orice cetățean al acestei țări are dreptul să se afilieze oricărui partid dorește. De săptămâna viitoare îi invit la cabinetul parlamentar, pe toți cetățenii care sunt supuși unor astfel de presiuni. Toate aceste cazuri le voi prezenta atât la Comisia pentru drepturile omului cât și la comisia de abuzuri. Suntem un partid nou, un partid care ne dorim să facem o altfel de politică”, a declarat deputatul Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )