Connect with us

Administratie

Directorul Urban Serv a demisionat din funcție: Este o decizie personală

Published

on

Simion Drelciuc, directorul general al Urban Serv, a demisionat ieri din funcție. El mai are mai puțin de un an până va ieși la pensie și a decis să renunțe acum la funcția de director general dar va rămâne în cadrul societății.

Drelciuc a invocat motivele personale dar a afirmat că a preferat să lase locul altei persoane care va gestiona activității societății de salubritate.

“Este o decizie personală. Am renunțat la mandatul de director începând cu data de 18 martie din motive personale, de sănătate. Sunt decizii care trebuie luate în perioada imediat următoare. Este o perioadă în care s-a schimbat legislația în ceea ce privește gestionarea deșeurilor și urmează se se încheie acte adiționale la contractile în derulare, umează să gestionăm problema serviciului de salubrizare a cărui contract expiră la jumătatea anului în curs. Persoana care vine trebuie să intre în problemele respective, sunt probleme cu bătaie pe termen lung, care vor implica societatea pentru următorii 8-10 ani. Nu voi părăsi societatea, voi ajuta persoana care va fi nominalizată în funcția de director general”, a spus Simion Drelciuc care va ocupa funcția de director de producție până la ieșirea la pensie.

Drelciuc lucrează din 2010 la Urban Serv iar din februarie 2013 a devenit director general al societății de salubritate.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )