Connect with us

Administratie

Directorul Urban Serv a demisionat din funcție: Este o decizie personală

Published

on

Simion Drelciuc, directorul general al Urban Serv, a demisionat ieri din funcție. El mai are mai puțin de un an până va ieși la pensie și a decis să renunțe acum la funcția de director general dar va rămâne în cadrul societății.

Drelciuc a invocat motivele personale dar a afirmat că a preferat să lase locul altei persoane care va gestiona activității societății de salubritate.

“Este o decizie personală. Am renunțat la mandatul de director începând cu data de 18 martie din motive personale, de sănătate. Sunt decizii care trebuie luate în perioada imediat următoare. Este o perioadă în care s-a schimbat legislația în ceea ce privește gestionarea deșeurilor și urmează se se încheie acte adiționale la contractile în derulare, umează să gestionăm problema serviciului de salubrizare a cărui contract expiră la jumătatea anului în curs. Persoana care vine trebuie să intre în problemele respective, sunt probleme cu bătaie pe termen lung, care vor implica societatea pentru următorii 8-10 ani. Nu voi părăsi societatea, voi ajuta persoana care va fi nominalizată în funcția de director general”, a spus Simion Drelciuc care va ocupa funcția de director de producție până la ieșirea la pensie.

Drelciuc lucrează din 2010 la Urban Serv iar din februarie 2013 a devenit director general al societății de salubritate.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )