Connect with us

Evenimente

VORNICENI. Accident provocat de un tânăr fără permis

Published

on

La data de 16.03.2019, o femeie din comuna Vorniceni a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că o persoană necunoscută care conducea un autoturism a intrat în coliziune cu gardul locuinţei sale.

Echipajul de poliţie ajuns la locul solicitării a identificat conducătorul auto, acesta fiind un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate. Din cercetări s-a stabilit faptul că acesta a achiziţionat autoturismul de la un alt bărbat, pe care l-a condus pe raza comunei de domiciliu, însă, la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil. Ulterior, a abandonat vehiculul şi a părăsit locul accidentului.

Totodată, s-a constatat că vehiculul nu figurează înregistrat sau înmatriculat în circulaţie iar tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi distrugere.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad