Connect with us

Administratie

Au transformat râurile și pârâurile din municipiul Botoșani în gropi de gunoi FOTO

Published

on

Unii cetățeni din municipiul Botoșani dau dovadă de nesimțire. Aruncă PET-urile și pungile cu gunoi în râurile și pârâurile din municipiu iar acum trebuie cheltuiți bani din bugetul local pentru colectarea acestor deșeuri.

Viceprimarul Cosmin Andrei spune că se încearcă încheierea unui contract cu o firmă pentru a fi igienizate râurile și pârâurile dar în același timp le-a cerut cetățenilor să fie responsabili. Odată cu igienizarea râurilor și pârâurilor, angajații Poliției Locale vor trebuie să-și facă treaba și să-i sancționeze pe cetățenii nesimțiți.

“Am făcut o verificare a cursurilor de apă din municipiul Botoșani pentru că trebuie să semnăm un contract pentru igienizarea acestor cursuri de apă. Trebuie să acționăm foarte repede pentru că sunt destul de multe deșeuri. Suntem încă în imposibilitatea de a încheia un contract pentru că nu avem bugetul aprobat. Împreună cu colegii de la Direcția Edilitare și de la Achiziții, încercăm să perfectăm un contract pentru a corecta cât mai repede situația pe care am văzut-o. Fac un apel la cetățeni, să fie mai responsabili cu mediul înconjurător. Voi trimite și Poliția Locală pentru a monitoriza zonele în care sunt deșeuri aruncate în albia râurilor”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )