Connect with us

Politica

Mihaela Huncă deputat Pro România: Dispreț din partea PSD pentru părinții și bunicii noștri! 5 milioane de vârstnici  trebuie să mai aștepte majorarea pensiilor promisă de guvernul Dăncilă 

Published

on

Mihaela Huncă afirmă că părinții și bunicii noștri  care au contribuit la fondul de pensii zeci de ani riscă acum  să devină asistați social, așa cum intenționează Guvernul Dăncilă. 

Legea pensiilor este cea mai importantă lege din acest an care  privește peste 5 milioane de beneficiari direcți și pe încă 5 milioane care sunt activi și care, prin contribuțiile lor, susțin sistemul public de pensii. Pro România a susținut necesitatea unei noi legi a pensiilor care să intre în vigoare chiar de la 1 ianuarie 2019 și care să prevadă și creșterea punctului de pensie.

“Cu surle și trâmbițe guvernul  anunța creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2019. Neputința și eșecurile celor care conduc acum țara au făcut din păcate, ca  promisiunile care se fac la vreme de campanie electorală  să fie  încălcate după alegeri. Eu sunt curioasă: ce le mai poate spune acum PSD și ALDE acelora care după o viață de muncă  au în primul rând nevoie de resurse financiare pentru a putea plăti alimentele şi medicamentele din ce în ce mai scumpe?  Rata inflației a crescut în februarie cu 3, 8 la sută.  Nu mai vorbesc de faptul că în luna martie România nu are un buget funcțional pe anul în curs. Părinții și bunicii noștri nu trebuie amestecați în neputința unui guvern de a gestiona problemele importante ale țării. O vorbă înțeleaptă a poporului român spune că “cine nu are bătrâni să-și cumpere”! Vă spun tare și răspicat: PSD, ALDE și Guvernul Dăncilă nu vor mai putea cumpăra pe nimeni cu minciuni, sfidări și dispreț!  Pensionarii au nevoie de bani acum, e dreptul lor care ar fi trebuit să fie respectat cu sfințenie de un guvern competent, așa cum  în mod evident, PSD nu o face!”, afirmă Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )