Connect with us

Sport

FC Voluntari – FC Botoșani. L. Ciobotariu: “Trebuie să ne recuperăm punctele pierdute acasă” VIDEO

Published

on

FC Botoșani are nevoie de o victorie pentru a-și reveni din criza în care a intrat. Antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat că meciul de la Voluntari este unul foarte important și că singurul obiectiv este obținerea celor trei puncte.

Tehnicianul botoșănean spune că trebuie obținute cât mai multe puncte în această perioadă pentru a nu avea emoții pe finalul sezonului.

“Este un meci foarte important pentru noi din mai multe puncte de vedere. În primul rând pentru situația din clasament. Sunt doar cinci punctele între noi și locul de baraj. Apoi pentru moralul nostru, știți foarte bine că nu avem o perioadă bună, avem două jocuri de când nu am marcat, ultimele jocuri de acasă nu am reușit să câștigăm chiar dacă ne-am creat multe situații de a marca, nu le-am concretizat. Va fi o deplasare grea pentru noi. Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun, o echipă neînvinsă de patru etape, o echipă bine organizată, cu un antrenor foarte bun, însă noi suntem pregătiți pentru acest joc. Ne-am antrenat foarte bine în această săptămână și mergem să câștigăm la Voluntari. Ăsta este cuvântul de bază în vestiar. Trebuie să ne recuperăm punctele pierdute acasă. Trebuie să ieșim din această zonă fierbinte, trebuie să ne recăpătăm moralul, care este un fragil pentru că în ultimele două meciuri nu am reușit să câștigăm. Eu am mare încredere în echipa mea, am mare încredere în jucători, mai sunt 13 jocuri de jucat. Nu trebuie să așteptăm ultimele partide, trebuie chiar de luni să ne impunem”, a spus Liviu Ciobotariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad