Connect with us
banner ad

Economic

VIDEO. Un om de afaceri botoșănean va construi un metru de drum: “Mergem pe drumurile lui Ceaușescu, nu s-a schimbat absolut nimic”

Published

on

Omul de afaceri Dumitru Balan, patronul companiei Microbuzul, cea care asigură transportul cu maxi-taxi în municipiul Botoșani, a răspuns afirmativ la pozitiv la inițiativa suceveanului Ștefan Mandachi și își întrerupe activitatea timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15.00.

Mai mult, Dumitru Balan s-a decis să realizeze și el un metru de drum european, în apropierea drumului Botoșani – Tg. Frumos care nici anul acesta nu va fi modernizat.

„Și eu doresc să fac un metru de drum european. Va fi în Botoșani, m-am gândit la o locație, am discutat cu cineva. Mă gândesc ca în două-trei luni să îl fac. Simbolic, așa cum a făcut și Mandachi de la Suceava. Și noi avem nevoie de o astfel de investiție. Din 1990 și până acum s-a făcut campanie electorală pe drumul Botoșani – Tg. Frumos. Au trecut trei decenii și se merge pe aceeași campanie. Mergem pe drumurile lui Ceaușescu, nu s-a schimbat absolut nimic”, a declarat Dumitru Balan.

Pe data de 15 martie, la ora 15.00, niciun microbuz nu va mai pleca pe traseele de maxi-taxi. Dumitru Balan spune că își asumă toate riscurile și că le va explica oamenilor motivul acestei acțiuni de protest.

„Îmi asum și probabil o să-și asume și oamenii, o să înțeleagă, o să facem cunoscut dinainte. De la 15.00 la 15.15 nu va mai pleca nicio mașină de pe capăt. Un sfert de oră activitatea va fi întreruptă”, a mai spus omul de afaceri botoșănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )