Connect with us

Administratie

Drumul Botoșani – Ștefănești. Ministrul Transporturilor: Vom lansa proiectarea și execuția într-un termen cât mai scurt

Published

on

Modernizarea drumului Botoșani – Ștefănești se amână pentru 2020. Ministrul Transporturilor spune că anul acesta se va organiza licitația iar de anul viitor vor începe lucrările de modernizare.

Prezent la emisiunea Dialog Deschis de la TeleM, Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a vorbit despre investițiile care urmează să se realizeze pe drumurile naționale din  județul Botoșani. Una dintre cele mai importante investiții este modernizarea drumului  Botoșani – Ștefănești. Răzvan Cuc spune că a semnat hotărârea privind indicatorii tehnico- economici și urmează să se emită o hotărâre de guvern. Ulterior, se va organiza o licitație pentru desemnarea firmei care va face proiectarea și execuția.

„Am semnat hotărârea de guvern pentru indicatorii tehnico-economici. În două-trei săptămâni o vom vedea intrată în guvern. Vom lansa proiectarea și execuția într-un termen cât mai scurt. Proiectul este luat în calcul, așteptăm procedura administrativă și vom lansa proiectarea și execuția pentru acest tronson de drum național”, a spus Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor spune că prioritar rămâne drumul Botoșani – Tg. Frumos care a fost scos din nou la licitație. Problema este nici la acest drum nu vor începe lucrările în 2019.

„Prioritatea zero este drumul Botoșani – Tg. Frumos unde nu voi face rabat și nu vă mai interesa absolut nimic din partea comisiei, dacă nu se va aplica cu celeritate acestui proiect de investiții și care a fost promis. L-am promis în 2017 și mă țin de cuvânt”, a mai afirmat ministrul Transporturilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )