Connect with us

Sport

FC Botoșani – C. Chiajna 0-0 GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani debutează în play-out pe teren propriu împotriva formației Concordia Chiajna, ultima clasată în Liga 1. După dezamăgirea ratării play-off-ului, doar vreo 600 de spectatori au venit să susțină pe FC Botoșani în meciul cu Chiajna.

Meciul din această după amiază a pus față în față prima și ultima echipă din play-out dar în primele zece minute nu s-a văzut nicio diferență. Prima ocazie a meciului vine în minutul 12 când Fulop reia cu capul din interiorul careului dar mingea trece peste poartă. A doua ocazie a meciului a fost în minutul 24 când Golofca profită de o gafă a defensivei ilfovene dar șutează slab și Râmniceanu respinge.

În minutul 29, portarul oaspeților gafează dar Roman nu reușește să împingă mingea în poartă. Cu cinci minute înainte de pauză, Roman are încă o șansă de gol dar șutează slab din interiorul careului.

Pe finalul primei reprize, Fabbrini are un conflict cu un adversar la centrul terenului și vede cartonașul galben.

Faze de cascadorii râsului pe Municipal. Marcajul de la meciul de rugby este încă vizibil iar jucătorii confundă liniile când repun mingea de la margine.

Băgați în ședință de Liviu Ciobotariu, Fabbrini&Co au ieșit mai hotărâți de la vestiare. Ongenda execută o lovitură liberă dar mingea trece la vreo 10 metri peste poartă. Oaspeții au prima șansă de gol în minutul 54 când Ovidiu Marc reia spectaculos din centrul careului dar mingea trece puțin pe lângă poarta lui Pap.

Albu șutează de la 20 de metri pe centrul porții dar Pap prinde fără probleme. Cei de la Chiajna demonstrează că își merită ultimul loc în clasament. Elevii lui Falub fac niște greșeli pe care nici la juniori nu le vedem.

Pe final, cei de la Chiajna au dominat dar fără să-și creeze vreo ocazie la poarta lui Pap iar partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad