Connect with us

Politica

Motivul pentru care s-a reluat licitația la drumul Botoșani – Tg. Frumos: „Nu câștigă cine trebuie”

Published

on

În această primăvară ar fi trebuit să se lucreze la modernizarea drumului Botoșani – Tg. Frumos dar Companie de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a decis reluarea licitației după aproape un an de așteptare pentru desemnarea unui câștigător.

În aceste condiții, 2019 va fi un an pierdut și nu se va asfalta pe drumul Botoșani – Tg. Frumos nici măcar cât a asfaltat Ștefan Mandachi într-o comună din județul Suceava.

Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, spune că nu s-au început lucrările la cel mai important drum din județul Botoșani deoarece nu s-a reușit atribuirea lucrării unei anumite firme.

„Când schimbi miniștrii de o sută de ori, e greu să știi cine e vinovat. Cuc poate să spună că fostul ministru Cuc e de vină. Ei au fost, au venit, au plecat. Criteriu pe care îi pune miniștri și îi dă afară, sunt chestiuni necunoscute. Se pun miniștri care sunt cuminți și pe care îi pot da afară fără să facă gălăgie. Mai ciudat este că e același director la compania de drumuri, din 2013. Să nu spuneți că România nu are acum bani să facă drumul până la Tg. Frumos. Are dar probabil nu câștigă cine trebuie”, a declarat Victor Ponta.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad