Connect with us

Evenimente

Amenzi de 16.000 lei pentru transport ilegal de material lemnos

Published

on

La data de 06.03.2019, poliţiştii botoşăneni au depistat mai multe persoane care transportau material lemnos, fără a avea documente legale.

Astfel, pe strada Săvenilor din municipiul Botoşani au depistat o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani din judeţul Mureş, în timp ce transporta cantitatea de 1,24 metri cubi de cherestea, având avizul de însoţire al mărfii expirat.

Totodată, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Copălău au oprit pe un drum sătesc din localitatea Cerbu o autoutilitară condusă de un tânăr de 20 de ani din judeţul Suceava.  Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat că acesta transporta o cantitate mai mare de lemne decât cea înscrisă în avizul de însoţire secundar.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Gorbăneşti aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat pe raza de competenţă un bărbat de 27 de ani din judeţul Suceava care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 1,41 metri cubi de material lemnos, fără a avea documente justificative.

Toate cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional conform Legii 171/2010, valoarea totală a amenzilor fiind de 16.000 de lei, iar materialul lemnos în cauză a fost confiscat de poliţişti şi predat în custodie reprezentanţilor Ocolului Silvic Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )