Connect with us

Evenimente

Tânăr arestat preventiv pentru comiterea mai multor furturi

Published

on

La data de 05.03.2019, instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea organelor judiciare şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui tânăr de 25 de ani din oraşul Flămânzi, acesta fiind cercetat pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.

În fapt, în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că la data de 10.02.2019, acesta, împreună cu un minor de 16 ani, a sustras dintr-un autoturism al cărui geam era întredeschis un aparat GPS, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

La data de 11.02.2019 a pătruns fără drept în  incinta unei biserici din municipiul Botoşani, de unde a sustras suma de 350 de lei şi a distrus bunuri din mai multe încăperi. În aceeaşi noapte, cei doi au încercat să sustragă bunuri din patru autoturisme parcate pe raza municipiului Botoşani. Totodată, tinerii au sustras autovehiculul unui bărbat de 32 de ani, pe care tânărul de 25 de ani l-a condus, fără a poseda permis de conducere, până în judeţul Bistriţa-Năsăud.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat , tentativă la furt calificat, furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea luării măsurilor legale.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad