Connect with us

Sport

Omul care l-a adus pe Moruțan în Liga1 reacționează: „Nu Olimpiu este principalul vinovat. Nu este adevărat că s-a sufocat”

Published

on

Cornel Șfaițer, omul care l-a adus pe Olimpiu Moruțan de la Univ. Cluj și l-a promovat în Liga 1, a reacționat după ce în ultimele zile, tânărul fotbalist a fost criticat din toate direcțiile.

În ultimele zile, Olimpiu Moruțan a fost pus la zid de mai mulți oameni din fotbalul românesc și criticat pentru nereușitele sale de la FC SB. Mai mult, Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a declarat că l-ar lua înapoi pe Moruțan dar nu acum ci din vară pentru că în acest play-off nu ar putea juca în fața lui Fabbrini sau Ongenda.

Reacțiile oamenilor din fotbalul românesc l-au deranjat pe Cornel Șfaițer, fostul președinte al FC Botoșani. El a vorbit cu Moruțan după meciul cu Voluntari și spune că nu este adevărat că tânărul jucător s-ar fi sufocat.

„Chiar am fost surprins și sunt total dezamăgit. Am văzut azi știrile din presa centrală. Eu consider că nu Olimpiu este principalul vinovat de la FC SB. Am urmărit parcursul lui de la FC SB. Nu a fost criticat de Becali în multe rânduri. A crezut în el și de aceea a mai cumpărat zece procente. Eu am văzut în Olimpiu Moruțan un bun național și văd în continuare. Este un jucător de nici 20 de ani. Nu ne putem aștepta de la el să facă jocul FC SB-ului…

Citește mai mult pe SPORT BOTOȘANI

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )