Connect with us
banner ad

Economic

Doi oameni de afaceri botoșăneni se alătură campaniei “15 minute” inițiate de suceveanul Ștefan Mandachi

Published

on

Doi oameni de afaceri botoșăneni au anunțat astăzi că se alătură campaniei inițiate de Ștefan Mandachi și ca își vor întrerupe activitatea timp de 15 minute pe data de 15 martie la ora 15.00.

Este vorba de Cătălin Silegeanu, managerul companiei Hidroplasto și Dumitru Balan, patronul companiei Microbuzul, cea care se ocupa de transportul local cu maxi-taxi.

“Hidroplasto Botosani si Hidroplasto Oradea va opri activitatea de productie … pe 15.03.2019 orele 15 .00 pentru 15 de minute…”, este mesajul postat de Cătălin Silegeanu.

“Am văzut provocarea şi achiesez la cele spuse de domnul Cataramă. Categoric susţin acest demers şi cred că orice om de bună credinţă se solidarizează cu cele spuse de domnul Cataramă şi cu demersul domnului Mandachi de la Suceava. Am să opresc lucrul în 15 martie, timp de 15 minute deşi mie îmi este mai greu pentru că obiectul principal de activitate la mine îl reprezintă transportul public local de persoane în municipiul Botoşani şi în zonele limitrofe. Eu am un orar, dar am să încerc să opresc lucru şi să stârnesc oprobriul călătorilor şi am să opresc activitatea. În acea perioadă, un sfert de oră, vom sta şi ne vom odihni să vedem cine ne bagă în seamă”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, omul de afaceri Dumitru Bălan.

“Există un singur drum european care face legătura cu Iaşiul, dar de la Târgu Frumos şi până la noi, la Botoşani, este un drum care cred că arăta mai bine în timpul celui de al doilea Război Mondial. E un drum foarte prost, noi nu avem legătură pe linie economică şi pe linie de infrastructură cu restul ţării. De la noi la Târgu Frumos sunt cam 77 – 78 de km. De asemenea, dacă se pune problema să ne racordăm cu Vestul, la fel, legătura este un drum naţional care este de la Suceava şi merge spre Bistriţa. Din acest motiv suntem şi într-un stadiu atât de slab de dezvoltare. Noi suntem cu acelaşi drum, de 30 de ani mergem pe drumul lui Ceauşescu”, a mai spus Dumitru Bălan.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )