Connect with us

Politica

Florin Țurcanu: „Eu l-am adus pe Șoptică în PNL. Îl sfătuiesc să-și ia niște pastile de antistres”

Published

on

PNL va avea o surpriză neplăcută la alegerile europarlamentare, în județul Botoșani. Asta consideră Florin Țurcanu, fostul președinte al PNL Botoșani.

Prezent în emisiunea Dialog Deschis de la TeleM, Țurcanu a spus că actualul președinte al PNL Botoșani face unele greșeli care îl vor costa la următoarele alegeri.

„Pe Costel Șoptică eu l-am adus în partid și îmi asum lucrul ăsta. La propunerea lui Liviu Alexa și a încă unui coleg. Ne-am văzut la Premier, am băut o cafea. În acea perioadă l-am adus și pe Iliuță. Doream să aduc și oameni din zona elitelor. Mi se spunea că eu promovez foarte mult primarii, că vreau să câștig alegerile doar cu oamenii din zona rurală și nu pun accent pe zona urbană. L-am adus, i-am spus că trebuie să muncească. A muncit, mergea în teren. Acum, eu cred că el greșește pentru că nu a adunat partidul la un loc. Trebuia să unească partidul și să-l pună la treabă. Sunt oameni din vechiul PDL care pot aduce voturi și sunt muncitori. Eu i-am spus. Are nevoie lângă el de Cătălin Flutur, de Cristian Achiței”, a spus Florin Țurcanu.

Fostul lider PNL nu crede că liberalii vor obține 30% la alegerile europarlamentare. Ba din contra, el se așteaptă la un rezultat foarte slab.

„Dacă lucrurile vor evolua așa cum le știu eu acum… Am văzut că Șoptică și-a asumat un rezultat de 30%. Va avea o zi grea când se vor număra voturile și se vor anunța rezultatele la Botoșani. Eu îl sfătuiesc să-și ia niște pastile de antistres, să fie foarte relaxat pentru că rezultatul va fi unul negativ. De unde pot veni voturile? În zona urbană, voturile pot veni dacă ai un lider precum Cătălin Flutur, care are electoratul lui. Dar el să vrea să iasă și să-și asume? Și dacă primarii liberali au timp și vor să meargă din casă în casă, să le explice cetățenilor din comună să iasă la vot pentru el. Foarte puține localități din județul Botoșani vor fi câștigate de PNL”, a mai spus Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad