Connect with us
banner ad

Economic

Un tânăr cu afaceri în Botoșani a construit primul metru de autostradă din Moldova VIDEO

Published

on

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a distribuit 3 milioane de afișe cu mesajul ”România vrea autostrăzi”, a construit simbolic, între Voroneț și Putna, primul metru de autostradă din Moldova.

Într-o conferinţă de presă susţinută luni, Ştefan Mandachi a spus că primul metru de autostradă din Moldovai va fi inaugurat pe 15 martie, la ora 15. El a precizat că iniţiativa sa este un gest de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor pentru construcţia de autostrăzi în România şi în mod special în zona Moldovei. Ştefan Mandachi a precizat că metru de autostradă a fost construit de o firmă de specialitate şi a costat 4.500 de euro, fiind o mostră de cum ar trebui să arate o autostradă.

Mai citește: Conduce o companie cu 450 de angajați, are afaceri în Botoșani și a tipărit 3 milioane de afișe și șervețele cu mesajul: ROMÂNIA VREA AUTOSTRĂZI

Tot în semn de protest faţă de lipsa autostrăzilor din Moldova şi din întreaga ţară, Ştefan Mandachi a anunţat că pe 15 martie, de la ora 15, va întrerupe activitatea în toate cele 40 de fast-fooduri Spartan din întreaga ţară, precum şi la celelalte afaceri pe care le deţine. El speră că gestul său va fi urmat şi de alţi oameni de afaceri din întreaga ţară tot în semn de protest faţă de lipsa de interes a autorităţilor pentru construcţia de autostrăzi.

Omul de afaceri Ştefan Mandachi este cel care în luna februarie a împânzit ţara cu milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi”.

Sursa: Monitorul de Suceava

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )