Connect with us

Sport

TREI CUPE ale ROMÂNIEI cucerite de Club Sportiv Felix -Box Botoșani FOTO&VIDEO

Published

on

PERFORMANȚĂ. Clubul Sportiv Felix – Box Botoșani a participat cu cinci sportive la Cupa României și a cucerit trei trofee. Competiția a avut loc în perioada 25 februarie – 2 martie la București.

Din cele cinci sportive intrate în competiție, patru dintre acestea au ajuns în finală și s-au obținut trei locul 1, un loc 2 și un loc 3.

Locul 1: Maria Alexoaei (cat. 59 kg – cadeți 13-14 ani). Este fiica antrenorului Felix Alexoaei  și este una dintre cele mai mici și promițătoare sportive din Botoșani. La 12 ani și 9 luni, Maria Alexoaei a cucerit Cupa României.  În semifinale, s-a impus la puncte după un meci foarte disputat în fața unei sportive din Năvodari iar în finala și-a învins adversara din Tr. Severin în doar 19 secunde.

Locul 1: Mihaela Gabriela Alexa (cat. 54 kg – junioare 15-16 ani). Este eleva Liceului cu Program Sportiv Botoșani, practică boxul de puțin timp, dar a reușit să cucerească Cupa României datorită pregătirii fizice foarte bune.  „Efectiv și-a sufocat adversara”, spune antrenorul sportivei.

Locul 1: Andreea Amariei (cat. 64 kg – tineret). Practică boxul de doi ani și jumătate și are în palmares titlul de campioana națională a României, locul 2 Cupa Romaniei  (2017), vicecampioană națională, locul 3 la Cupa României (2018). La ediția de anul acesta a Cupei României, în primul tur a întâlnit camioana României, o sportiva din Suceava. A învins-o la puncte, fiind o revanșa pentru Andreea. În finală, adversară i-a fost o sportivă de la Steaua București, principala favorită la această categorie. Andreea a reușit să se impună cu o decizie în unanimitate la puncte.

Citește mai mult pe SPORT BOTOȘANI

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )