Connect with us

Evenimente

Tot mai mulți indivizi fără permis, prinși în trafic de polițiști

Published

on

La data de 01.03.2019, poliţiştii Serviciului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control pe drumul naţional DN 29 C, de pe raza comunei Vârfu Câmpului, o motocicletă condusă de un bărbat de 31 de ani din judeţul Suceava.

Cu ocazia verificărilor s-a constatat faptul că vehiculul nu figurează înregistrat sau înmatriculat în circulaţie iar conducătorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmariculat.

Ieri, poliţiştii Formaţiunii Rutiere Darabani aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul naţional DN 29 A, au oprit pentru  control un autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani,  ce fusese înregistrat de aparatul radar circulând cu o viteză peste limita admisă, pe un sector de drum cu limitarea de viteză la 50km/h.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Tot ieri, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 4 Dorohoi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din comuna Corlăteni.

Cu ocazia controlului documentelor s-a constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad