Connect with us

Politica

Florin Țurcanu: „Ei au băgat cuțitul în mine…”

Published

on

După mai bine de patru ani, Florin Țurcanu, fostul președinte al PNL Botoșani, a avut prima ieșire publică. Florin Țurcanu a fost prezent la emisiunea Dialog Deschis de la TeleM și a vorbit despre cei care l-au trădat.

Fostul președinte PNL Botoșani a afirmat că oamenii în care a avut cea mai mare încredere, l-au trădat și au încercat să scape de el.

„Am avut curajul să cred în echipă, să deleg atribuții și am crezut că dacă sunt sincer cu echipa mea și le spun în față tot ce am de spus, așa vor proceda și ei cu mine. Nu m-am simțit trădat. M-am simțit înjunghiat, m-am simțit distrus. Cine a băgat cuțitele în mine? Echipa pe care eu am promovat-o. Pe semnătura mea, pe munca mea, au ajuns pe anumite poziții politice sau în administrație, care le-au asigurat salarii mari, oportunități, un trai mai bun, o viață mai liniștită. Ei au băgat cuțitul în mine, convinși fiind că dacă îl omoară pe Țurcanu, PNL va crește. Puteți aprecia cât de mult a crescut PNL după dispariția lui Țurcanu de pe scena politică și din zona administrativă. Asta a fost dorința. Să dispară Țurcanu și noi vom fi cei mai buni, vom câștiga toate alegerile. Spuneau ei că țăranul, ciobanul, ne-a făcut de râs”, a spus Florin Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )