Connect with us

Administratie

VIDEO. Ședință de Consiliu Local cu scandal și acuzații dure: „Este un comportament bolșevic”

Published

on

O noua încercare de a amplasa bustul lui I.C. Brătianu, o nouă respingere. După ce s-au  bălăcărit mai bine de jumatate de oră, proiectul privind acceptarea unei donații din partea PNL, nu a trecut.

După mai multe încercări eșuate, consilierul PNL Maricel Maxim, cel care a comandat și plătit bustul lui IC Brătianu, a negociat cu social democrații și a obținut promisiunea că proiectul va fi votat. Singura condiție pusă de pesediști a fost ca Maxim să-și ceară scuze pentru că i-a numit comuniști. Liberalul a organizat o conferință de presă în care și-a cerut scuze și a promis că nu îi va mai face comuniști pe pesediști. Numai că Mihai Tincu, liderul grupului PSD din Consiliul Local, nu și-a mai ținut cuvântul. În ședința de Consiliu Local de astăzi, Tincu nu a mai fost de accord cu amplarea bustului în parcul Junior, pe motiv că materialul din care este realizat nu este foarte rezistent. El a propus ca bustul să fie amplasat în clădirea teatrului Mihai Eminescu, atunci când va fi finalizat.

Reacția liberalului Maricel Maxim a venit imediat și a început să le spună pesedistilor că sunt bolsevici și oameni fără cuvânt.

„Este clar că nu vreți să respectați o înțelegere pe care spun public că am făcut-o cu domnul Tincu. Nu vă înțeleg comportamentul pe care îl aveți. Practic este un comportament bolșevic. Comunist vă mai pot face pentru că mi-am cerut scuze. Nu sunteți. Ați fi fost mândri să fiți comuniști. Îl pun pe ordinea de zi de câte ori se poate”, a spus Maricel Maxim.

În discuție a intervenit și primarul Cătălin Flutur care a propus amplasarea bustului în parcul din zona fostei filatelii.

Contrele dintre cele două tabere nu au încetat nici după reacția primarului. Până la urmă, s-a supus la vot, consilierii PSD s-au abtinut iar proiectul nu a trecut nici de această dată.

La final, consilierul local Maricel Maxim a anunțat că va relua demersurile. Până va avea acceptul Consiliului Local, Maxim a decis să aducă bustul lui IC Brătianu în sediul primăriei.

În această după amiază, bustul lui IC Brătianu a fost adus în sediul primăriei unde va rămâne până când consilierii vor hotărî locul în care poate fi amplasat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad