Connect with us

Reportaj

COMUNICAT. Liberalii reacționează după atacurile social democraților

Published

on

În ultima săptămână, cu o doză extraordinar de mare de seninătate combinată cu un cinism caracteristic, dl deputat PSD Răzvan Rotaru, dar și colegul său,dl Costel Lupașcu, încearcă cu orice orice preț să pună la adăpost gravele derapaje ale guvernării PSD.

Prin tacticile mincinoase, deja bine cunoscute ale PSD, domnii deputați aruncă vina pe opoziție, în speță pe PNL că pune în pericol funcționarea țării. Parlamentarii botoșăneni au explicat public motivele pentru care nu au votat bugetul de stat, deoarece este unul absolut NEREALIST. Acesta de fapt este și motivul pentru care președintele țării, dl Klaus Iohannis a trimis legea bugetului de stat la Curtea Constituționaleă.

Nu ne mai miră reacțiile agresive ale membrilor PSD, deoarece acestea stau la baza eforturilor disperate, însă zadarnice de a distrage atenția de la dezastrul pe care l-au produs în țară. Uzează de aceleași metode răsuflate, populiste și lipsite de substanță, de întregul arsenal de minciuni și manipulări.

Din păcate pentru ei, ziua decontulului a venit. Ieri a fost o zi extrem de importantă pentru România. Laura Codruța Kovesi a obținut funcția de procuror-șef european. Atacurile grosolane concertate de PSD împotriva PNL, împotriva președintelui Klaus Iohannis și a doamnei Laura Codruța Kovesi nu au avut fundament și nu au influențat în niciun fel poziția liderilor europeni.

Reușita lui Kovesi este victoria românilor. Întreaga manipulare nu le-a servit la nimic, deoarece liderii europeni au înțeles direcția în care PSD a vrut să ducă România, precum și încercările disperate de a-i știrbi credibilitatea doamnei Laurei Codruța Kovesi.

Este un moment de o importanță majoră pentru România, este momentul în care justiția își poate urma cursul firesc, iar reprezentanții PNL au uzat de toate pârghiile pentru ca românii să știe adevărul.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )