Connect with us

Politica

Costel Romanescu: „Cu Țurcanu președinte, PNL avea 32%. Acum are 18%”

Published

on

Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș, susține că la ora actuală, Partidul Național Liberal nu are mai mult de 18% în județul Botoșani. Practic, principalul partid de opoziție din România a pierdut mai bine de zece procente în 6-7 ani.

Chiar dacă a fost în centrul unui scandal de corupție, chiar dacă a fost condamnat, Florin Țurcanu este regretat de unii liberali deoarece a fost liderul PNL care s-a bătut cu PSD-ul și nu a mimat opoziția, cum se întâmplă acum.

„Hai să vedem rezultatele. Chiar dacă îl supăr pe prietenul meu Liviu Câmpanu sau pe Costel Șoptică, Florin Țurcanu a fost de departe… Așa cum ne consideră toți pe noi ăștia de la țară. În 2007, când PNL-ul s-a scindat, am rămas câțiva. O perioadă a fost și Liviu Câmpanu împreună cu noi. După ce a plecat Liviu Câmpanu la UNPR, ați văzut unde a dus Florin Țurcanu PNL-ul. A știut să se impună și să fie președintele Consiliului Județean. Să vină peste PSD și să se impună. Cu Florin Țurcanu președinte, PNL avea 32% la Botoșani. Era la egalitate cu PSD-ul. Acum, la nivel de județ, mai mult de 18% nu are PNL”, a spus Costel Romanescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad