Connect with us

Administratie

Un primar PNL a anunțat că nu se va implica în campania pentru europarlamentare: „Hai să vedem ce gândește electoratul”

Published

on

Nici măcar membrii partidelor politice nu sunt interesați de alegerile europarlamentare care vor avea loc în luna mai. Unii au anunțat public că nu se vor implica în campania electorală.

Printre cei care refuză să se implice în campania electorală se numără Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș. Până acum, acesta a obținut 60-70% sau chiar mai mult pentru PNL, indiferent dacă au fost alegeri locale, parlamentare sau europarlamentare.

„Am vorbit cu echipa mea din Păltiniș și am spus: hai să vedem ce iese la europarlamentare, fără să ne implicăm în campanie. Știm toți, Păltinișul nu este liberal de dragul PNL-ului. La noi se adună greu voturile. La alte partide, voturile vin natural. E un prilej bun să văd ce gândește electoratul din Păltiniș. Până acum, noi cei mici, munceam să aducem voturi. Vrem să vedem și noi ce poate să iasă la aceste alegeri, ce gândește electoratul din Păltiniș”, a declarat Costel Romanescu.

Romanescu este unul din oamenii nemulțumiți din Partidul Național Liberal. Acesta a demisionat din toate funcțiile pe care le-a avut în acest partid și a rămas simplu membru.

„Eu am fost un om de echipă, un om care am pus suflet. Am crezut și cred în liberalism. Nu sunt om de stânga. Știu că îmi voi atrage critici, dușmani. PNL-ul nu are o idee concretă de luptă politică. E un fel de joacă de copii de grădiniță, îmi iau jucăria și plec acasă. Noi trebuie să ieșim pentru magistrați? Trebuie să ieși pentru prețul carburantului și celelalte creșteri care ne afectează. Vedeți ce se întâmplă în Franța, în Spania. Au ieșit în stradă pentru că au mărit prețul carburanților. La noi, aproape sare de 6 lei dar noi ne vedem de alte probleme. Ar trebuie să te bați pe o idee, pe ceva concret care să simtă românul. Nu te duci pentru chestii de doi bani. În PNL este o apatie totală”, a declarat Costel Romanescu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad