Connect with us

Sport

Terenul de pe Municipal este într-o stare jalnică după meciul de rugby: „Pe un astfel de teren, e greu să construiești”

Published

on

Botoșaniul era recunoscut în fotbalul românesc pentru gazonul de pe stadionul Municipal. Era unul dintre cele mai bune terenuri din țară și mulți antrenori și conducători au spus că la Botoșani se poate juca fotbal.

Era… După meciul de rugby din urmă cu o săptămână, Botoșaniul are unul dintre cele mai proaste terenuri din prima ligă. La meciul cu Gaz Metan, jucătorii cele două echipe au avut probleme în a controla mingea. Inclusiv unii jucători tehnici, precum Ongenda, Fabbrini ori Darius Olaru. La final, cei doi antrenori au spus că terenul a fost foarte prost.

„Terenul nu a fost în condiții bune. De două zile ne-am antrenat pe sintetic. Nu asta este scuza rezultatului. Când jucăm în deplasare, jucăm mai bine, avem posesie. Terenul ne permite. Trebuie să recunosc că terenul nu a fost ok”, a spus Liviu Ciobotariu.

„S-a simțit și s-a văzut. La un moment dat am confundat tușa și era să intru… Era o tușă și la un metru mai era o tușă. Asta este. A fost terenul greu. Pe un astfel de teren, e greu să construiești”, a spus Edi Iordănescu.

Problema este că pe 9 martie se va juca încă un meci de rugby la Botoșani și există riscul ca terenul de pe Municipal să arate ca în urmă cu 10-12 ani, când era impracticabil. Vrem în play-off dar vom avea gazon de Liga a IV-a și stadion de liga a doua. Cei care și-au dorit ca naționala de rugby să joace la Botoșani, ar fi trebuit să ia în calcul că în această perioadă terenul este foarte moale și că se va distruge dacă într-o lună se dispută două meciuri de fotbal și două de rugby.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad