Connect with us

Sport

Astăzi ora 17.00: FC Botoșani – Gaz Metan

Published

on

FC Botoșani este foarte aproape de a realiza cea mai mare performanță din istoria fotbalului botoșănean. Pentru a prinde play-off-ul, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu trebuie să câștige meciul de astăzi cu Gaz Metan și să nu piardă în ultima etapă, la Constanța.

Pentru partida de astăzi, tehnicianul botoșănean nu poate conta pe mijlocașul Jonathan Rodriguez, unul dintre cei mai constanți jucători în acest sezon. În plus, mai sunt câțiva jucători cu probleme medicale.

„Din păcate pentru noi, avem ceva probleme de efectiv. Rodriguez este suspendat, Holzmann este accidentat, nu îl putem utiliza. Probleme mari cu Ongenda, Fabrini, Fulop are şi el ceva probleme. Suntem într-o situaţie delicată, dar sunt convins că cei care vor juca îşi vor face datoria, pentru că sunt jucători buni, sunt jucători pe care mă bazez. Suntem conştienţi de importanţa acestui joc, dar am un grup unit, am o echipă de caracter. Am muncit foarte mult ca să ajung aici. Vrem să avem continuitate. Vrem să rămânem acolo, pentru că este munca noastră, munca tuturor. Ne dorim să realizăm o performanţă care nu a mai fost realizată aici la Botoşani, să termini în primele şase locuri. Totul depinde de determinarea noastră, dar aici nu îmi fac probleme”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul botoșănean mizează pe ajutorul suporterilor și speră ca la acest meci să fie stadionul plin.

„Important este ca la ora jocului să avem susţinerea suporterilor şi vom da tot ce este mai bun să câştigăm acest joc. Pentru mine lucrurile sunt clare. Mai sunt două jocuri, trebuie să obţinem şase puncte care să fim 100% în obiectiv, adică pe locul şase”, a mai spus antrenorul botoșănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad