Connect with us

Sport

Meciul anului pentru FC Botoșani. Primarul i-a încurajat pe jucători și le cere botoșănenilor să vină la stadion VIDEO

Published

on

Primarul Cătălin Flutur a fost astăzi la stadionul Municipal unde s-a întâlnit cu antrenorul Liviu Ciobotariu și cu jucătorii. Edilul a vrut să le transmită un mesaj înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș, cel mai important meci din acest sezon.

FC Botoșani va juca duminică de la ora 17.00, pe teren propriu, în fața formației Gaz Metan. Dacă va reuși să obțină cele trei puncte și dacă Poli Iași și Viitorul vor pierde în această etapă, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu va fi matematic în play-off. Conștient de importanța meciului, primarul Cătălin Flutur a mers la stadion pentru a se întâlni cu jucători și le-a transmis un mesaj de încurajare.

„E un moment pe care îl așteptăm la Botoșani de zeci de ani. Promovarea a fost cel mai frumos lucru care ni s-a întâmplat în fotbalul local iar ceea ce se poate întâmpla odată cu etapa asta este un vis foarte mare. Am venit să vă încurajez și să vă spun că tot orașul este alături de voi și să sperăm că se tranșează totul în etapa asta. După aia să mergeți liniștiți la Constanța. Sunteți extraordinari. Indiferent de rezultat și de cum se termină acest campionat, voi oricum sunteți eroi prin ce ați făcut. Mulțumesc și staff-ului, și conducerii clubului dar voi sunteți actorii principali. Să dea Dumnezeu să fie bine, să fim în play-off și sunt convins că de anul viitor eforturile vor fi mai mari din partea celor care vă pot sprijini. Voi folosi toate pârghiile să îndemn pe cât mai multă lume să vină la stadion”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad