Connect with us

Administratie

E. Țurcanu: „Ar fi momentul să facem o deschidere fastuoasă”

Published

on

Se pregătește o deschidere fastuoasă a parcului de agrement Cornișa. Reprezentanții primăriei vor să facă un eveniment care să dureze trei zile și să atragă la Botoșani un număr mare de turiști din alte județe ale țării.

Deschiderea oficială a parcului de agrement va avea loc în luna mai iar o parte din costuri vor fi suportate din bugetul local, diferența urmând a fi asigurată din sponsorizări. Angajații DSPSA au început deja să caute sponsori dispuși să plătească pentru organizarea de evenimente și agenți economici care să-și promoveze produsele. În condițiile în care primăria nu va mai organiza anul acesta zilele municipiului, toți banii vor fi direcționați către evenimentul de la Cornișa.

„Ne-am gândit și am propus domnului primar, sper să avem și girul Consiliului Local, să facem o manifestare după Paște. În luna mai să facem o sărbătoare mare. Să punem în funcțiune piscina exterioară, toboganele, la heleșteu și râul de rafting. Să fie deschis tot complexul. Ar fi momentul să facem o deschidere fastuoasă, cu concerte pentru a ne promova acest obiectiv. Asta înseamnă alocarea de bani din bugetul local. Am început demersurile către diverse companii private de a ne sponsoriza. Cu firme mari, multinaționale, companii locale”, a spus Eugen Țurcanu, director DSPSA.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad