Connect with us

Sport

Valeriu Iftime mărește contractele unor jucători: Vreau să fie mulțumiți

Published

on

O parte dintre jucătorii FC Botoșani vor avea contracte mai mari dacă echipa intră în play-off. Unii au clauze în contracte și trebuie să primească mai mulți bani. În cazul altora, decizia majorării aparține patronului Valeriu Iftime care s-a arătat mulțumit de prestația lor.

Unii jucătorii precum portarul Edi Pap sau mijlocașul Răzvan Oaidă vor beneficia de creșteri salariale. Ei au acceptat contracte mici în momentul în care au semnat cu FC Botoșani iar patronul Valeriu Iftime consideră că merită mai mult.

Lui Pap o să-i măresc salariul, chiar dacă nu îmi impune contractul. El a venit pe un salariu mai mic și încerc să găsesc soluții pentru a echilibra. Oaidă a venit pe un contract de vreo 2000 de euro. Destul de puțin. Eu am mare respect pentru jucătorii care semnează fără o negociere la sânge și ei știu că noi revenim asupra contractului. Semnând un contract mic, nu înseamnă că ai pierdut bani. Vreau ca jucătorii să fie mulțumiți și să înțeleagă că încerc să echilibrez veniturile lor. Atunci când joacă și își face bine treaba, primește bani, a spus Valeriu Iftime.

Bonusuri substanțiale pentru play-off

Dacă FC Botoșani va ajunge în play-off, în conturile clubului vor intra în plus vreo 400.000 de euro. O parte din acești bani vor fi direcționați către jucători. Contractele și primele la FC Botoșani sunt stabilite pentru locurile 7-8 iar dacă se reușește calificarea în play-off vor exista niște bonusuri substanțiale.

Play-off-ul înseamnă mai mulți bani pentru faptul că ești pe locul șase care înseamnă vreo 400.000 de euro față de locul opt. Este adevărat că din banii ăștia o să dau fotbaliștilor. Crește foarte mult audiența, sunt meciuri importante, se va încasa mai mult din bilete. Este o altă vizibilitate a fotbalului în play-off și crește valoarea echipei. Dacă ajungem în play-off nu trebuie să fim ciuca bătăilor ci trebuie să ne gândim la locul patru, a mai spus patronul FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad