Connect with us

Evenimente

Dosar penal și amendă de 2175 de lei pentru un tânăr de etnie romă

Published

on

Polițiștii municipiului Dorohoi au depistat pe raza comunei Ibănești un autoturism cu numere de înmatriculare străine. În apropierea autoturismului se aflau două persoane de etnie romă care erau bănuiți de comiterea unei infracțiuni de înșelăciune.

Ulterior legitimării, poliţiştii au procedat la efectuarea controlului corporal sumar în urma căruia asupra unuia dintre tineri, în vârstă de 23 ani au fost găsite două inele din metal de culoare galbenă care au fost indisponibilizate.

În continuare, poliţiştii au verificat documentele conducătorului si cele ale autovehiculului, ocazie cu care s-a constatat că certificatul de înmatriculare prezenta urme de contrafacere iar inspecția tehnică periodică era expirată.

Pentru neregulile constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.175 lei, fiindu-i totodată reținut certificatul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

În cauză a fost întocmit şi un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de uz de fals.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad