Connect with us

Administratie

Botoșănenii nu s-au înghesuit la piscina Cornișa. Media a fost de 216 oameni pe zi

Published

on

Peste 1300 de oameni au venit la piscina interioară din parcul de agrement Cornișa, în primele șase zile de la deschidere. Numărul este scăzut ținând cont de faptul că această piscină era așteptată de foarte mulți ani în Botoșani.

Reprezentanții primăriei se așteptau ca în primele zile după deschiderea piscinei interioare din parcul de agrement Cornișa să vină un număr foarte mare de oameni. În șase zile au venit aproximativ 1300 de persoane și s-au încasat circa 44.000 lei. De altfel, nici la deschiderea oficială de pe data de 14 februarie nu a fost prea aglomerat la piscină.

„Începând de joi și până acum au intrat în jur de 1300 de utilizatori reușind să încasăm suma de 44.000 lei. Nu este mult. Este un anumit grafic și o anumită așteptare pe care o avem vis-a-vis de exploatarea acestor echipamente. Le garantez tuturor celor care vin la piscină că o să găsească calitate, igienă și un standard european”, a spus Eugen Țurcanu, director DSPSA.

Parcul Cornișa începe să atragă turiști din alte județe. În primul week-end după deschiderea parcului de agrement au venit persoane din Suceava, Iași și Neamț pentru a se distra în complexul de la marginea municipiului Botoșani.

„În zilele de sâmbătă și duminică am remarcat în parcarea complexului foarte multe mașini din județele învecinate. Utilizatori din Suceava sau Piatra Neamț l-au felicitat pe domnul primar pentru lucrurile care sunt aici. Acesta este feedback-ul primit de la utilizatorii veniți din alte județe”, a mai afirmat directorul DSPSA.

Piscina interioară din Parcul de agrement Cornișa este deschisă zilnic între orele 10.00 și 22.00 iar tarifele încep de la 20 de lei pentru trei ore și ajung la 50 de lei.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad