Connect with us

Administratie

Urban Serv va încasa peste 11 miliarde de lei vechi pentru “deszăpezirea” din ianuarie

Published

on

Urban Serv a emis o factură de peste 11 miliarde de lei vechi primăriei Botoșani pentru lucrările de deszăpezire și salubritate prestate și pentru materialul antiderapant aruncat pe străzile municipiului.

Peste 8 miliarde de lei vechi înseamnă deszăpezirea într-o lună în care nu au fost cantități foarte mari de zăpadă și aproape 3 miliarde reprezintă operațiunea de salubrizare. Valoarea este foarte mare în condițiile în care zăpada nu a fost transportată la periferii.

„Cei de la Urban Serv au înaintat o factură pentru o situație de lucrări aferentă lunii ianuarie. Presupune plata a 288.000 lei pentru salubrizare străzi, 492.000 operațiuni de deszăpezire și combatere polei și 326.000 lei material antiderapant. Se încadrează într-o medie a anilor precedenți. Verificările se fac zilnic de către colegii mei de la Direcția Edilitare care confirmă suprafețele pe care s-a acționat și cantitatea de material antiderapant”, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Deși an de an încasează sume uriașe din bugetul local, la sfârșitul lunii noiembrie 2018, cei de la Urban Serv au fost luați pe nepregătite și nu aveau material antiderapant.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad