Connect with us

Evenimente

Carambol provocat de un șofer băut

Published

on

La data de 18.02.2019, un conducător auto în vârstă de 46 ani din comuna Vorniceni în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism pe Calea Naţională din  municipiu, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul ce rula în faţa sa împrejurare în care l-a impactat, acesta la rândul său fiind proiectat într-un alt autoturism oprit pentru a acorda prioritate pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public pe marcajul pietonal.

În urma producerii evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului primului vehicul impactat, în vârstă de 57 ani.

Toţi cei trei conducători auto implicaţi au fost testați alcoolscopic, singurul rezultat pozitiv înregistrându-se la şoferul autoturismului ce nu a păstrat distanţa, respectiv o valoare de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost deschis un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad