Connect with us

Sport

Dinamo – FC Botoșani 1-2. C. Șfaițer: „Karaboue a făcut cel mai bun joc de când a venit la Botoșani”

Published

on

Cornel Șfaițer, fostul președinte al FC Botoșani, a fost în tribuna oficială a stadionului Dinamo pentru a urmări partida. Chiar dacă este un suporter declarat al „câinilor”, Cornel Șfaițer a ținut cu FC Botoșani.

Cornel Șfaițer l-a remarcat pe francezul Lossemi Karaboue care a făcut un meci foarte bun. Acest jucător cu peste 100 de meciuri în prima ligă franceză, a recuperat foarte multe mingi, a intrat în combinații, a pasat și a ajungă de câteva ori în poziție de finalizare.

„Echipa a arătat excelent și e mai aproape ca oricând de play-off. În primul rând jocul dă speranțe. Tot mijlocul a fost excelent. Liviu Ciobotariu a pregătit foarte bine jocul. Dacă gestionează bine meciul cu Gaz Metan, cu 38 de puncte putem în play-out. Important este ca jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ, să facă un joc bun cu Mediaș și să nu mai depindă de ultima etapă la Viitorul. Meciul cu Mediaș va fi o finală, probabil va fi și un public numeros. Important este că jocul dă speranțe. Karaboue și Fabbrini au jucat excelent, Golofca se motivează foarte bine când joacă în București. Karaboue a făcut cel mai bun joc de când a venit la Botoșani”, a declarat Cornel Șfaițer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad