Connect with us

Sport

Dinamo – FC Botoșani 1-2. V. Iftime: „Liviu mi-a spus: Dacă nu fac măcar egal, mă las de antrenorat”

Published

on

Antrenorul Liviu Ciobotariu era convins că FC Botoșani va obține cel puțin un punct pe terenul formației Dinamo. Patronul Valeriu Iftime a discutat înaintea partidei cu Liviu Ciobotariu iar acesta i-a spus că se lasă de antrenorat dacă îl bate Dinamo.

Valeriu Iftime a recunoscut că înaintea meciului de la Chiajna nu avea nici cea mai mică speranță la play-off iar acum așteaptă cu nerăbdare meciul cu Gaz Metan.

„Avem o echipă bună, avem antrenor bun, am jucat ce trebuie, am bătut Dinamo când era pe val. E o tragedie pentru ei ce s-a întâmplat în seara asta. Noi am jucat foarte, foarte bine bine. Bravo lui Liviu și echipei. Trebuie să tratăm foarte serios următorul meci. Dacă batem pe Gaz Metan, suntem în play-off. E incredibil. Acum două-trei săptămâni nu credeam. Avem antrenor, avem fotbaliști. Nici nu știu cum să mă bucur. Am avut niște emoții nebune. Liviu mi-a spus: Dacă nu fac măcar egal, mă las de antrenorat. Nu mă pot bate ăștia”, a spus Valeriu Iftime care a mai precizat că Fabbrini&Co vor avea câte o primă specială pentru această victorie.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad