Connect with us

Evenimente

Locuință spartă la Dorohoi. Hoții au plecat cu 1500 de euro și mai multe bijuterii

Published

on

La data de 15.02.2019, având în vedere cercetările ce se efectuează într-un dosar de furt, poliţiştii municipiului Dorohoi, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 47 de ani, respectiv la imobilul unei femei de 42 de ani, ambii din municipiul Dorohoi.

Cu ocazia activităţilor specifice efectuate, la locuinţa femeii a fost identificat un bărbat de 34 de ani din comuna Ungureni, principalul suspect bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt comis la data de 11.02.a.c. Bărbatul a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri, existând suspiciunea că în noaptea de 10/11.02.2019 el a pătruns fără drept în imobilul unui bărbat din municipiul Dorohoi, de unde a sustras suma de 1.500 de euro şi mai multe bijuterii.

Cu ocazia percheziţiei efectuate la locuinţa bărbatului de 47 de ani, au fost identificate şi ridicate conform prevederilor Codului de Procedură Penală mai multe seturi de veselă, despre care existau indicii că sunt cele reclamate ca fiind sustrase în luna decembrie 2018 dintr-o societate comercială din municipiul Dorohoi.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi luarea măsurilor legale.

Faţă de bărbatul de 34 de ani poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani.

Menţionăm că pe tot parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad