Connect with us

Administratie

Complexul SPA din parcul de agrement Cornișa a fost deschis FOTO&VIDEO

Published

on

După vreo zece de așteptare, piscina interioară din parcul de agrement Cornișa a fost în sfârșit finalizată iar primii botoșăneni au avut acces în interior. Nu au fost prea mulți la deschidere dar cei care administrează acest complex spa se așteaptă ca în această seară să vină un număr mare de botoșăneni.

Deschiderea oficială a fost programată pentru ora 14.00 dar câțiva botoșăneni au venit mai devreme pentru a fi siguri că vor reuși să intre. Se așteptau să fie ca la deschiderea supermarketurilor când sunt tigăi la promoție. Nu a fost așa. Ba din contra, au venit puțini botoșăneni la deschidere asta și datorită faptului că la ora 14.00 mulți erau la muncă.

În schimb, cei care au venit, s-au arătat încântați de cum arată complexul și de apa caldă, temperatura fiind de 28 de grade.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, se așteaptă ca în această seară, mâine seară și în week-end-ul viitor, să vină mulți botoșăneni. În cazul în care în complex vor fi mai mult de 200 de persoane, accesul va fi restricționat.

Programul este zilnic de la ora 10.00 la 22.00 iar tarifele încep de la 20 de lei pentru trei ore și ajung la 50 de lei pentru o zi.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad