Connect with us

Sport

Iftime: „Botoșaniul are cel mai bun lot din istoria lui. Ongenda vrea să joace fotbal, nu are nevoie de bani”

Published

on

Patronul FC Botoșani consideră că în momentul de față este cel mai bun lot din istoria clubului și este entuziasmat de evoluțiile francezului Hervin Ongenda și a italianului Diego Fabbrini.

După victoria cu FC Voluntari, Valeriu Iftime și-a făcut deja calculele pentru play-off. El spune că șapte puncte în meciurile cu Dinamo, Gaz Metan și Viitorul ar fi suficiente pentru a prinde  play-off-ul.

În opinia mea, Botoșaniul are cel mai bun lot din istoria lui. Am văzut meciurile din Antalya când am jucat, a dat goluri. În meciurile astea încâlcite, cu ultima clasată… Cu 7 puncte, sută la sută suntem în play-off. Putem și cu 5 puncte dar depinde de rezultate. Dacă învingem în meciul următor, putem fi chiar pe locul șase, a spus patronul FC Botoșani.

Valeriu Iftime este încântat de evoluțiile lui Ongenda și spune că francezul va rămâne mult timp la Botoșani dacă va fi titular.

Ongenda râde continuu.  Acolo îi dă cartonaș… Face Hervin vreun rău la cineva… El rămâne la Botoșani 10 ani dacă joacă. El vrea să joace fotbal, nu are nevoie de bani. Am vorbit cu el, cu soția lui. Dacă joacă, este de o bucurie colosală. O să-l vedeți la Dinamo unde are spații, a adăugat Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad