Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC Voluntari 1-0. TREI PUNCTE PENTRU PLAY-OFF – GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani a învins pe FC Voluntari cu scorul de 1-0 și rămâne în cursa pentru play-off. În următoarea etapă, FC Botoșani va juca în deplasare contra formației Dinamo. 

FC Botoșani începe în atac meciul, are posesia dar nu reușește să-și creeze ocazii la poarta lui Vâtcă. Prima șansă de a marca îi aparține lui Golofca dar acesta încearcă o execuție pretențioasă și trimite mult pe lângă poartă. În minutul 17, Soiledis centrează de pe stânga, Roman reia spectaculos pe spate dar mingea trece mult peste poartă.

După începutul bun al gazdelor, meciul devine unul anost, fără ritm și fără ocazii la cele două porți. În minutul 32, Ongenda execută o lovitură liberă de pe stânga, trimite în careu dar mingea este respinsă în corner.

În minutul 41, oaspeții au o mare ocazie de a deschide scorul. Tudorie scapă singur cu Pap dar șutează peste poartă. În ultimul minut al primei reprize FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Golofca centrează de pe dreapta, Fabbrini reia spectaculos iar Roman marchează cu capul.

Oaspeții au ieșit mai curajoși de la vestiare și încearcă egalarea încă din primele minute. Deac șutează din marginea careului dar trimite mult peste poarta lui Pap. Gadze își încearcă și el șutul de la 25 de metri dar nu nimerește  poarta.

În minutul 57, Golofca îi pasează foarte bine lui Roman dar atacantul preferă o simulare care s-a văzut din tribune în loc să dribleze portarul și să marcheze. Oaspeții sunt periculoși prin Deac dar Pap respinge ca la handbal. Tudorie șutează puternic din marginea careului dar Pap își salvează încă o dată echipa. Spiritele s-au încins în prelungiri. Pap aruncă o minge spre marginea terenului deoarece Deac era căzut, Tudorie recuperează mingea și centrează, botoșănenii reacționează iar Tudorie și Soiledis sunt avertizați cu cartonașe. Partida se încheie cu victoria gazdelor care rămân în lupta pentru play-off.

 

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad