Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC Voluntari 1-0. L. Ciobotariu: „Pe final, îmi sărea inima din piept”

Published

on

După a doua victorie consecutivă din 2019, FC Botoșani s-a apropiat la un punct de play-off și a devenit o candidată serioasă la locul șase.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, este mulțumit de evoluția elevilor săi în acest început de an, chiar dacă a avut mari emoții pe finalul jocului cu Voluntari.

„Un joc greu pentru noi, am anticipat acest lucru. Am spus-o și la conferința de presă că de când a venit Cristiano Bergodi, Voluntari arată foarte bine. Am văzut și primul joc al lor cu Sepsi, au marcat patru goluri. Mă bucur foarte tare că am câștigat cele trei puncte, vreau să-mi felicit jucătorii, au avut determinare, atitudine. Un joc greu, câștigat cu emoții pe final. Sunt bucuros, doar noi și Dinamo am reușit să câștigăm două meciuri în acest an. Suntem pe un drum bun și e important să ne menținem această continuitate printr-un joc bun și rezultate. Urmează jocul cu Dinamo. Deocamdată vreau să mă bucur pentru cele trei puncte de astăzi pentru că am trăit la maxim. Pe final, îmi sărea inima din piept. Mă bucur în seara asta iar de mâine ne gândim la meciul cu Dinamo”, a spus Liviu Ciobotariu.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )