Connect with us

Evenimente

INCENDIU. O casă din comuna Stăuceni a fost distrusă aproape în totalitate GALERIE FOTO

Published

on

O casă în care locuiau o femeie în vârstă de 80 de ani împreună cu fiica și fiul acesteia, a luat foc în această dimineață. Pompierii au intervenit și au stins focul dar din păcate casa a fost distrusă aproape în totalitate.

Potrivit reprezentanților ISU, s-a intervenit cu două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apa si spumă.  La sosirea forțelor de intervenție, ardea întreaga locuință compusă din patru camere. Cei trei locatari au ieșit singuri din casă. Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit opt pompieri, aproape trei ore . Cauza probabilă este jarul căzut din soba pe materiale combustibile.

La locul incendiului a fost prezent și viceprimarul comunei Stăuceni. El spune că această familie care a rămas fără locuință va fi primi un ajutor de la bugetul local.

“Am luat legătura cu fiica proprietarei pentru a găsi o soluție. Mi-a spus că o rudă i-a oferit o casă în care nu a mai locuit nimeni de vreo cinci ani. Vom trimite pe cineva să verifice sobele și să le asigurăm lemnele necesare. Vom încerca să ajutăm această familie pentru a-și reface casa dar pe moment nu se poate face mare lucru deoarece temperatura este scăzută”, ne-a spus Cozmin Epuraș, viceprimarul comunei Stăuceni.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad